Startuoja „Nauja dviračio šeima” projektas

Atėjus vasarai ir dar vienam dviračių sezonui, kviečiame šilčiausią metų laiką pradėti geru darbu – padovanoti savo seną dviratį!  Projekto „Nauja dviračio šeima“ metu „Kautra“ su partneriais skatina prisidėti prie dviratininkų bendruomenės plėtimo ir padovanoti daugiavaikėms šeimoms nenaudojamą savo dviratį.

Projekto tikslas, surinkti kuo daugiau nenaudojamų dviračių ir padovanoti juos daugiavaikėms šeimoms. Projekte dalyvauti gali kiekvienas Kauno gyventojas, turintis nebenaudojamą, tačiau važiuojantį dviratį.

Jeigu norite padovanoti džiaugsmą šeimoms, kurios negali įsigyti dviračio – padaryti tai labai paprasta. Pristatykite jį Kauno atobusų stoties siuntų skyrių, visu kitu, kad jūsų dviratis atrastų naują šeimą, kuriai jis bus reikalingas, pasirūpins Kautra.

Turiu nenaudojamą dviratį, kaip galiu prisidėti?

  • Nenaudojamą dviratį galite pristatyti į Kauno autobusų stoties siuntų skyrių.
  • Jeigu dviračio pristatyti galimybės neturite, susisiekite [email protected] ir siuntų kurjeris Kauno mieste atvyks paimti dovanojamo dviračio.
  • Birželio 20 dieną, finalinės šventės Kauno autobusų stotyje metu, jūsų dviratis bus padovanotas naujai šeimai

Prašome dovanoti tvarkingus ir tinkamus naudoti dviračius, kuriais džiaugtųsi naujoji šeima.

Dažniausiai užduodami klausimai

Kokioms šeimoms bus dovanojami dviračiai?

Dviračiai bus dovanojami daugiavaikėms šeimoms, kurios neturi galimybės įsigyti dviračių. Šeimos bus atrenkamos bendradarbiaujant su “Kauno socialinių paslaugų centru”, kurio darbuotojai atrinks tinkamiausias šeimas.

Kokį dviratį galiu padovanoti?
Dviračio tipas ar dydis nėra svarbus. Svarbu, kad dviratis būtų važiuojantis ir nereikalaujantis remonto.

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.